מרק דלעת, שומר וכרישה

6 תגובות לפוסט

  1. אמילי הגיב:

    שלום,
    אני לא מצליחה למצוא כרישה האם אפשר להחליף בבצל רגיל או בצל ירוק ואם כן מה נראה לך עדיף? תודה!

    • אורי הגיב:

      היי אמילי, באמת הכרישה עוד לא בשיאה בשווקים.. הייתי מחליפה דווקא בבצלי שאלוט פרוסים, הם מתקתקים וריריים קצת כמו כרישה. אפשר להוסיף איתם (או לחוד אם אין שאלוט) הרבה בצל ירוק עם החלק הלבן והירוק. ואם אין – בצל סגול פרוס דק גם יעבוד. בהצלחה, עשית לי חשק! :mrgreen:

  2. אלה הגיב:

    היה לי שומר שהייתי צריכה לנצל ויצא לי מדהים! באמת אחד המרקים המוצלחים שהכנתי החורף, תודה!

  3. כרמלה הגיב:

    היי אורי
    האם המרק יהיה נסבל גם בלי טחינה ? חלק נכבד ממשפחתי לא נוגעים במאכלים ״דייסתיים״…..

    • שרה הורניק הגיב:

      היי כרמלה, גם אני מעדיפה מרקים "עם חתיכות", ומניסיוני, כמעט כל מתכון למרק יכול לעבוד גם בלי לטחון. הייתי מנסה לחתוך את הדלורית לקוביות יחסית קטנות, שיהיה נעים לאכילה.

השאר תגובה

    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    המטבח הטבעוני שלי
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט