יום הולדת 4 לבלוג: גם ויקי וכריסטינה נהנות יותר!
תפריט טבעוני מרהיב מבית "ויקי כריסטינה" והשפים יוגב ירוס ורגב רחמני יוגש במסיבה לוהטת לכבוד יום ההולדת הרביעי (וואו!) של הטבעוניות שנהנות יותר
הערב יתקיים ביום רביעי 7.10.15 החל מהשעה 19:00 במסעדת "ויקי כריסטינה" במתחם התחנה בתל אביב.
חובה להזמין מקומות מראש בטלפון 03-7367272
לא ייאמן, אבל הנה זה קורה שוב – מגיע אוקטובר ואיתו חגיגות יום ההולדת של האתר, שנולד בגישוש מהסס אל נתיב לא נודע והפך לבייבי המוצלח שלי, שכבר יודע ללכת בעצמו ומפתיע אפילו אותי בכל פעם מחדש. והוא כבר בן ארבע!
הרגע המשמח הזה לא היה מגיע אלמלא אתם – הקוראים והעוקבים, התומכים והמפיצים, שהפכו את "טבעוניות נהנות יותר" מבקבוק עם פתק מגולגל בתוכו ששלחתי לים הוירטואלי, לבית אמיתי, משמעותי ושוקק של טעמים, ניחוחות, מידע ורעיונות ובעיקר של אנשים, אוהבי אוכל ואוהבי חיים, שהפכו לקהילה המקסימה שמלווה אותי כבר ארבע שנים תמימות. לכן את הרגע הזה אני חייבת לחגוג יחד איתכם, כי תכל'ס הוא שלכם לא פחות מאשר שלי!
אני שמחה ונרגשת להזמין אתכם לערב חד פעמי שמח ומרגש, שנולד מתוך שיתוף פעולה עם מסעדת הטאפאס הותיקה והמובילה "ויקי כריסטינה" והשפים המוכשרים העומדים בראשה, יוגב ירוס ורגב רחמני. את יום ההולדת נציין בערב טאפאס צבעוני שמוקדש כולו לקולינאריה הטבעונית ואתם תהיו הראשונים לטעום את המנות החדשות מהתפריט שבנינו יחד, לצד מנות מיוחדות נוספות שיוכנו לכבוד החגיגה.
כל אוהבי המסעדה, טבעונים ולא טבעונים, מוזמנים ליהנות מיצירות קולינאריות חדשות, עונתיות, צבעוניות ומרגשות שיוגשו באירוע. נתראה שם!!
בערב המיוחד יוגשו בין היתר:
אראפס – מיני טורטיות תירס, עגבניה חרוכה, תבשיל שעועית שחורה וצ'ימיצ'ורי חלפניו
הונגוס – לקט פטריות צרובות א' לה פלאנצ'ה על קרם תירס-צ'יפוטלה
סלט אנדיב עם עלי סתיו ואגס שיכור מיין לבן
סלט ארטישוק חם בבצל פריך
טרטר סלק על קרם סלק זהוב ושקדים מעושנים בשבבי עץ
מיני המבורגר של עגבניות ועדשים כתומות עם קרם בצלים צלויים
מחבת פאייה ענקית לכולם של אורז ספרדי בציר ירקות ארומטי, פטריות צלויות, אספרגוס וכמהין
וכמובן גם קינוחים מפנקים וקוקטיילים עונתיים שווים.
מחירי המנות 30-56 ש"ח
חובה להזמין מקומות מראש בטלפון 03-7367272
תגיות: יום הולדת, תפריט טבעוני, ערב טבעוני, ויקי כריסטינה
קטגוריות: פוסט נבחר
מזל טוב!!! 😛
האם חלק מהמנות יהיו ללא גלוטן (לחולי צליאק)? 😉