קובה פטריות ובצל במרק צבע אדום

4 תגובות לפוסט

  1. מירי בן מלכה הגיב:

    אורי בוקר טוב
    אחרי כל העבודה המייגעת הקובות התפרקו לי לגמרי בסיר . איפה טעיתי? לא שמתי מספיק קמח חומוס או הקטנתי את האש מהר מדי? בתודה מראש מירי 😥

    • אורי הגיב:

      היי מירי, אין לי מושג! אם עקבת בדיוק אחרי ההוראות זה אמור להצליח.. יכול להיות שלא הידקת מספיק את הקובות? או שבאמת הנוזלים לא בעבעו ברתיחה?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות