קובה פטריות ובצל במרק צבע אדום

4 תגובות לפוסט

  1. מירי בן מלכה הגיב:

    אורי בוקר טוב
    אחרי כל העבודה המייגעת הקובות התפרקו לי לגמרי בסיר . איפה טעיתי? לא שמתי מספיק קמח חומוס או הקטנתי את האש מהר מדי? בתודה מראש מירי 😥

    • אורי הגיב:

      היי מירי, אין לי מושג! אם עקבת בדיוק אחרי ההוראות זה אמור להצליח.. יכול להיות שלא הידקת מספיק את הקובות? או שבאמת הנוזלים לא בעבעו ברתיחה?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות