פטריות ממולאות בבורגול ואגוזים

9 תגובות לפוסט

  1. מיכל הירשברג הגיב:

    הכנתי את זה עכשיו וזה אחד המתכונים המוצלחים שניסיתי!!

  2. צילוש הגיב:

    אפשר להחליף בקינואה?

  3. גניה הגיב:

    לפסח…..במה כדאי להחליף את הבורגול (ולא בקינואה) שישתלב היטב?
    או שעדיף לחפש מתכון אחר…..

    • אורי הגיב:

      היי, אין הרבה אופציות מתאימות לפסח כשזה מגיע למשפחה הדגנים.. אולי אורז עגול מלא, למרות שהוא "כבד" יותר מבורגול.

  4. גילה הגיב:

    הכנתי את הפורטובלו הממולאים. הארחים טרפו אותם בשניה. טעים מאוד. רק במקרה של פורטובלו צריך לאפות אותם 35 דקות אם קצת מים.

  5. אלון הגיב:

    הכנתי את זה אתמול היה להיט!! תודה רבה על המתכון!!
    הוספתי לו עוד כמה נגיעות – כגון עלי בזיליקום, עלי טרד והתערובת של האגוזים הייתה קצת יותר עשירה
    בסה"כ היה להיט ותודה רבה לך על השיתוף!!!

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות