מסעדות טבעוניות: השחקניות החדשות במגרש הקולינארי

11 תגובות לפוסט

  1. מ הגיב:

    או]ים ומועכים את תפוחי האדמה עם או בלי הקליפה?

  2. ליאור הגיב:

    אפשר להכין את שמנת השקדים משקדים טחונים?

  3. דנה הגיב:

    לא צריך להשרות את השקדים?

    • שרה הורניק הגיב:

      היי דנה, אני מחליפה את אורי בזמן שהיא בחופשה.
      אם הבלנדר מספיק חזק אז אין צורך להשרות את השקדים, אבל אם תרצי בכל מקרה, ההשרייה לא יכולה להזיק.

  4. ויקה הגיב:

    האם אפשר להחליף לימון במשהו אחר? בהכנה של שמנת שקדים?

  5. ויקה הגיב:

    הכנתי את זה, יצא טעים ברמות!!!!! שומרת לי את המתכון 🙂 תודה

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות