איך אומרים טבעוני בגרוזינית? חינקאלי על טהרת הצומח

22 תגובות לפוסט

  1. רחלי הגיב:

    ננוצ'קה – בחירה מצויינת לחגוג בשמחה צבע וטעמים.

  2. מוראל הגיב:

    קודם כל אני רוצה להגיד שהיה ערב מצוין עם תפריט עשיר ומדהים שלא היה מבייש אף תפריט אחר שהוא לא טבעוני
    באמת היה מדהים גם האוכל, השירות והאווירה

    אני ממש ממש אשמח אם יהיה ניתן לפרסם 2 מתכונים שמאוד אהבנו ואולי אפילו מתכון 3 שלא זכינו לטעום כי המנה נגמרה כה מהר:
    חינקאלי גבינת סויה
    מרק לוביו

    המנה שנגמרה לפני שהגענו -ארטישוק שווילי

    ודבר אחרון – הבנתי שכל שני יש בנוסף לתפריט הרגיל תפריט טבעוני, זה נכון?

    • אורי הגיב:

      היי מוראל, תודה על המילים הטובות! אנסה להשיג עוד מתכונים.. בכל מקרה אכן בימי שני יש מנות טבעוניות מיוחדות בננוצ'קה 🙂

  3. מעוז קשתי הגיב:

    איזה כייף שמסעדה יצירתית ומיוחדת כמו ננוצקה מפתיעה בתפריט טבעוני. עכשיו אפשר לחגוג טבעונות בסטייל .

  4. אלה הגיב:

    בבקשה…מתכון לקציצות האהבה של ננוצ׳קה!!!!
    פליז!!!

    • אורי הגיב:

      מבטיחה לנסות.. 🙂

      • נתי הגיב:

        כן , פליז ?? כדורי הסייטן האלה מעלפים!
        מצפה בקוצר רוח למתכון…
        ואם לא המקורי בטח יש לכן הצעה שמתקרבת…

    • לאה הגיב:

      ההי מצאתי ליד פח זבל בתל אביב ספאי בישול במצב מעולה. אחד מהם היה הבידול הגאורגי. כמי שטיילה בגאורגיה וטסה לשם שוב השבוע, לקחתי את הספר ואכן הוא אוצר נפלא. את המסקנות על מחזור ועל זבל תסיקו לבד. יום נפלא! 😉 😉

  5. הלה הגיב:

    הגלילות חצילים עם אגוזים הוגשו לערב ראש שנה ן….נטרפו!!
    משמחות ללב אנוש 😛

  6. ק הגיב:

    היי אורי, לדעתך, אפשר להכין כמות גדולה של חינקאלי ולהקפיא לפני בישול?

  7. מוריה להיס הגיב:

    הי אורי 🙂 האם במקרה את יודעת איפה אפשר למצוא את המתכון לבורקס/קניש עדשים או שעועית של ננוצ'קה?

    • אורי הגיב:

      אצל ננה 🙂 אני מניחה שאת מתכוונת ללוביאני, מאפה שממולא בשעועית אדומה? ממממ מתה על זה!

  8. מיכאלה ברקוביץ הגיב:

    שלום רב נהנת מאד מהתפריטים. האם אני צריכה להזמין מקום באם אני רוצה לבוא למסעדת ננוצקה
    תודה מראש
    מיכאלה

  9. דיאנה הגיב:

    שלום, האם אפשר להשתמש בקמח כוסמין או קמח מלא במקום קמח לבן במתכון לחינקאלי?
    תודה

  10. נחמה הגיב:

    אל גלילות החצילים אני חוזרת שוב ושוב לבקשת הקהל – נפלא.

  11. סאני הגיב:

    מה אפשר לעשות עם המילוי שהוא לא חינקאלי?

    • אורי שביט הגיב:

      היי סאני, אני מניחה שאפשר לאכול ככה בתור תבשיל ואפילו לטחון גס, להוסיף חומר מייצב (כמו קמח חומוס/עדשים) ולהכין קציצות. לא ניסיתי!

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |