סדנת בישול לראש השנה

סדנת בישול חורפית עם אורי שביט

דצמבר 1, 2018 מאת:

הטבעונית שנהנית יותר מזמינה אתכם לבשל אוכל צבעוני, בריא וטעים משפע של חומרי גלם עונתיים

צילום: רויטל טופיול

בואו לבשל איתי את מתכוני החורף שאני אוהבת במיוחד, בערב שכולו טעם, ידע, שמחה וגם בריאות! בסדנה נכין יחד מגוון של מנות מהצומח – ממרחים, קציצות, תבשילים, מתוקים – בהתאם לחשק ולהיצע הקיים בשוק. נתבל אותם בטיפים, רעיונות, גיוונים והסברים, שיעשו לכם חשק לרוץ למטבח ולהתנסות בעצמכם במתכונים מעניינים. מחכה לכם בלופט מעוצב ויפהפה בדרום תל אביב.

הסדנה תתקיים ביום חמישי 20.12.18 בשעה 18:00 בלופט "סופיטה 26" ברחוב אלפסי 26, קומה 2, תל אביב. אורך הסדנה 3-4 שעות. מחיר למשתתף 295 ש"ח. חניה ברחובות מסביב או בחניון. קיום הסדנה מותנה במינימום משתתפים. הזמינו כרטיסים ממש כאן:

Print Friendly, PDF & Email

אורי שביט |

אורי כותבת ועורכת ראשית בבלוג "טבעוניות נהנות יותר". בשאר הזמן היא מנחה סדנאות בישול, מרצה ומייעצת למסעדות.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
מאיו מים טובים
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות