אביב טעים: סדנת בישול טבעונית עם אורי שביט

ינואר 23, 2019 מאת:

החלה ההרשמה לסדנת בישול נוספת ב"האריה והתרנגול"
הסדנה תתקיים ביום חמישי 7.3.19 בשעה 18:00 – לחצו כאן להרשמה

צילום: רויטל טופיול

אחרי סדנת הבישול הראשונה והנהדרת, אני חוזרת ל"האריה והתרנגול" לסדנה נוספת בה אשתף אתכם בסודות מהמטבח הטבעוני שלי! יחד נכין ממרחים טעימים ממרכיבים מפתיעים, מאפה מפנק של סלק צלוי וקרם שקדים, קציצות אפויות ועסיסיות ברוטב טעים, ריזוטו עם שפע ירקות עונתיים וכמובן גם משהו מתוק שיעשה לנו נעים 🙂 הכל בסדנה קלילה וכיפית שמתאימה לכוווווולם עם המון טיפים, רעיונות וגיוונים, ממיטב התוצרת העונתית של האדמה והחקלאים (מקווה ששמתם לב שהשקעתי בחרוזים!).

הסדנה מתקיימת במיקום מרגש במיוחד – חלל אירועים חדש בשם "האריה והתרנגול", הממוקם בקומתו השניה של בית הספר ״מפתן אלון״. האולם מתפקד כעסק חברתי, הפועל להעצמת בני נוער המתגוררים בשכונת התקווה ובשכונות הסמוכות אליה. בדומה למסעדת ״Fifteen״ הלונדונית של השף ג׳יימי אוליבר, גם כאן מועסקים בני נוער שהגיעו משלל רקעים מאתגרים, ובמסגרת פעילותם בעסק הם לומדים הם את רזי מקצועות המטבח ומסגלים מיומנויות עבודה. העסק הינו מלכ״ר, וכל הכנסותיו מושקעות בתמיכה בבני הנוער המועסקים בו.

במילים אחרות – ההשתתפות בסדנה גם תומכת בפעילות המבורכת של המקום, שווה 🙂

סדנה טבעונית האריה והתרנגול

מחממים מנועים. מתחילים בהכנת הממרחים

הסדנה תתקיים ביום חמישי 7.3.19 בשעה 18:00 ב"האריה והתרנגול", בי"ס מפתן אלון קומה 2 (במדרגות), לח"י 66 תל אביב – ראו מפה בהמשך. המקום כשר. התפריט נתון לשינויים.
אורך הסדנה 3-4 שעות. מחיר למשתתף/ת 295 ש"ח. חניה ברחובות מסביב או בחניון הצמוד לכניסה לבית הספר.
קיום הסדנה מותנה במינימום משתתפים. לחצו כאן להרשמה

ניתן יהיה לרכוש במקום את רב המכר "המטבח הטבעוני שלי" במחיר מיוחד למשתתפי הסדנה!

Print Friendly, PDF & Email

אורי שביט |

אורי כותבת ועורכת ראשית בבלוג "טבעוניות נהנות יותר". בשאר הזמן היא מנחה סדנאות בישול, מרצה ומייעצת למסעדות.

תגובה אחת לפוסט

  1. גליה גרובק הגיב:

    אני טבעונית חדשה אחרי ביקור בתאילנד אצל בני, רוצה לבוא ללמוד , אני נעזרת בכסא גלגלים. שאלתי אם יש במקום בו נערכות הסדנאות מעלית ? איני יכולה לטפס במדרגות. תודה !!!

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
מאיו מים טובים
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות