סדנת בישול אסייתי עם אורן לוקסמבורג ואורי שביט

יוני 26, 2019 מאת:

השף אורן לוקסמבורג ואורי שביט מתאחדים מחדש אחרי שנים לסדנה מיוחדת וטעימה במיוחד של מנות אסייתיות מן הצומח. אל תחמיצו!!

הסדנה תתקיים ביום רביעי 10.7.19 בשעה 18:00 בתל אביב

שף אורן לוקסמבורג, שהביא לחיינו את הבאן המאודה הטבעוני הראשון לפני יותר משבע שנים (!) ואורי שביט, מחברת רב המכר "המטבח הטבעוני שלי" חוברים שוב לסדנת בישול משותפת, אחרי הפסקה ארוכה. בסדנה נכין יחד ונאכל מגוון מתכונים נהדרים מרחבי אסיה בפרשנות אישית טעימה במיוחד, שישמשו אתכם הן בימי חול והן בימי שבת וחג. לחצו על הקישור כדי לשריין מקומות 

מה נכין בסדנה? חוץ מהבאן המעלף שבתמונה למטה יהיו שם גם חמוצים יפאניים, מרק סיני קר, חצילים מאודים, דים סם משגעים, קארי עשיר עם אורז, קינוח של טפיוקה ופירות ואפילו דרינק אסייתי מפתיע! את המסיבה הזאת אתם לא רוצים לפספס.

כדאי למהר!! סדנה אחרונה לפני פגרת הקיץ 🙂

הסדנה תימשך כ-4 שעות. מחיר למשתתף/ת 340 ש"ח.
כתובת מדוייקת תשלח לנרשמים לקראת הסדנה. למקום אין תעודת כשרות והוא נגיש לנכים.
קיום הסדנה מותנה במינימום משתתפים. מומלץ להביא כלי כתיבה.

לחמניות מאודות במילוי טופו פינקטי

ביס שפשוט אי אפשר לעמוד בפניו. באו באן מושלמות

 

Print Friendly, PDF & Email

אורי שביט |

אורי כותבת ועורכת ראשית בבלוג "טבעוניות נהנות יותר". בשאר הזמן היא מנחה סדנאות בישול, מרצה ומייעצת למסעדות.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות