מתמודד בגבורה מול כל קרפלעך. חינקאלי עדשים ופטריות

ננוצ'קה וטבעוניות נהנות יותר מגישות: ערב גרוזיני שמח על טהרת הצומח

נובמבר 19, 2013 מאת:

הצביעו לטבעוניות שנהנות יותר בתחרות פרסי האוכל של טייםאאוט!

ננוצ'קה וטבעוניות נהנות יותר מגישות: ערב גרוזיני שמח על טהרת הצומח, לפתיחת מסע ההרצאות של גארי יורופסקי בישראל

אחרי ההצלחה האדירה של הארוחה הראשונה, ננוצ'קה והטבעוניות שנהנות יותר חוזרות בארוחה גרוזינית טבעונית לכבוד הגעתו של גארי יורופסקי למסע הרצאות נוסף בישראל.
בערב יוגש תפריט טבעוני מרהיב מבית ננוצ'קה, השף דוד ושלל בשלנים ובשלניות מוכשרים.
בין המנות: סלטים גרוזיניים מיוחדים, מרק חמציצים, פחאלי – פלטת מאזטים גרוזינית, חינקאלי טבעוני בשלל מילויים, ועוד מנות טעימות ומפתיעות (39-65 ש"ח)

אורח כבוד: גארי יורופסקי
די.ג'יי אורח: אסף אמדורסקי

יום שלישי 3.12.13 החל מהשעה 19:00
ננוצ'קה, לילינבלום 30, תל אביב
חובה להזמין מקומות מראש בטל. 03-5162254

מתכונים טבעוניים גרוזיניים

מסעדות טבעוניות

המסיבה היתה רק תירוץ לאכול את הסלט המושלם הזה

המסיבה היתה רק תירוץ לאכול את הסלט המושלם הזה

 

 

Print Friendly

4 תגובות לפוסט

  1. מאת מוראל:

    כבר הזמנו מקום! – וכך בן זוגי ואני נחגוג את יומולדתי העברי
    תודה על הידיעה!!! 🙄

  2. מאת אירה:

    שלום רב! אמורה להגיע למסעדה לחגיגת יום הולדת (לא שלי) והלפלאתי לדעת שמגבילים את השולחן לשעתיים. אז נכון זה מאד "תל אביבי" אבל זה בכלל לא מתאים ל"שולחן וארוח הגרוזיני". מאכזב לצערי הרב. 😕

    • מאת אורי:

      מצטערת על האכזבה. בהרבה מקומות אכן נוהגים להושיב סועדים בשני סבבים – מוקדם ומאוחר, ומגבילים בשעות.

השאר תגובה

בית ספר לבישול טבעוני הראשון בישראל
אתגר 22+
אורי שביט בהרצאה TEDX

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש


זכויות יוצרים © 2016 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט