הילד בן שלוש: מתכוני יום הולדת לבלוג

7 תגובות לפוסט

  1. זוהר הגיב:

    מה התפקיד של הוודקה בבצק? מרקם/טעם/שניהם..?
    ועד כמה היא מורגשת?

  2. סיגל הגיב:

    מה יקרה אם אוותר על הוודקה?
    להחליף בעוד חומץ או משהו אחר? (ערק..? 🙂 )

  3. עירית הגיב:

    מזל טוב ליום ההולדת!

    הרבה שנים של יצירתיות, וטעמים נפלאים, וצבעים מרגשים, וחיבורים בלתי אפשריים (לכאורה), והרבה הרבה כל טוב.

  4. שירלי הגיב:

    אפשר ללוש את הבצק עם מיקסר או שחייבים ללוש בידיים? 🙂

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות