צילום: אורי שביט

ג'ם סשן טבעוני: סדנאות בישול עם אורי שביט

נובמבר 19, 2012 מאת:

סדנה לרענון המטבח הביתי ושאיבת השראה לבישול טבעוני קל וטעים


סדנת ערב – 14 בינואר, בשעה 19:00 – הסדנה מלאה
סדנת בוקר – 23 בינואר, בשעה 11:00
סדנת ערב – 28 בינואר בשעה 19:00  – הסדנה מלאה

להרשמה שלחו מסרון (SMS) לטל. 052-2628941
עם שם, טלפון ומועד הסדנה המבוקש ותמר מ"מטבחי" תחזור אליכם.

מתעניינים בסדנה פרטית? כתבו אלי

בבוקר אצא לשוק ללקט את מיטב ירקות ופירות העונה, אביא איתי עוד כמה חומרי גלם מעניינים שכדאי להכיר, אוסיף כמה רעיונות חדשים והרבה תיאבון, וביחד נפצח בג'ם סשן מרהיב של אוכל טבעוני צבעוני, שמח וטעים!

לא יהיו כאן מתכונים מסובכים, חומרי גלם נדירים ותהליכים מורכבים. מה כן יהיה?

בישול ביתי טעים, טרי, עונתי ומגוון
רעיונות מעניינים ופתרונות מהירים
למנות ראשונות, עיקריות וכמובן לקינוח זריז ומתוק
והרבה אוכל טעים שנכין ונאכל ביחד לצד קאווה קרירה ומבעבעת

מוזמנות ומוזמנים!

מספר המקומות מוגבל מאד – חובה להירשם מראש
קיום הסדנה מותנה במינימום משתתפים
משך הסדנה 3-4 שעות

המקום – "מטבחי", שינקין 56 תל אביב
המחיר – 250 שקל

להרשמה שלחו מסרון (SMS) לטל. 052-2628941 עם שם, טלפון ומועד הסדנה המבוקש 

וככה נראו המשתתפים בסדנה הראשונה כשהם מצלמים את אחת המנות
Print Friendly

השאר תגובה

בית ספר לבישול טבעוני הראשון בישראל
אתגר 22+
אורי שביט בהרצאה TEDX

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש


זכויות יוצרים © 2016 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט