ארוחה טבעונית אינטימית במטבחצר: הכל מן הצומח

ינואר 7, 2017 מאת:

ערב שפים ייחודי של מנות חורפיות ומפנקות מן הצומח, הזדמנות חד פעמית ליהנות מארוחה מושקעת באווירה אינטימית עם אורי שביט

אני עוקבת כבר לא מעט שנים אחרי הקריירה הקולינארית של שף יוגב ירוס (לשעבר "מל ומישל"), אך באופן אישי הכרתי אותו רק בשנים האחרונות. החיבור המקצועי הפך לחברות כשהתחלנו לעבוד יחד עם שפית שיראל ברגר על התפריט של מסעדת הפופ-אפ "מיס קפלן". מאז יוגב יצא לדרך חדשה ב"מטבחצר" יחד עם השף אייל סניור וגם מסעדת "מיס קפלן" כבר נסגרה, אבל האהבה והכיף שהיו בעבודה המשותפת לא הלכו לשום מקום.. שנינו חיכינו להזדמנות לשתף פעולה, עכשיו היא מגיעה ו-20 סועדים בלבד יוכלו לקחת בה חלק!

ביום חמישי 19.1.17 בשעה 20:00 נתכנס ב"מטבחצר" שבמושב גינתון (משהו כמו 15 דקות נסיעה מתל אביב, ממש בקטנה) לארוחה שכולה שיר הלל לתוצרת האדמה החורפית: שורשים, פטריות, עלים וגם פירות. נפתח בקוקטייל עונתי חם, נמשיך לפתיחים וסלטים ומשם לרצף של מנות מענגות על טהרת הצומח, עד לסיום המתוק. הארוחה מלווה ביין ללא הגבלה ומתקיימת סביב שולחן משותף, כדי שנוכל להשיק כוסות ולדבר על אוכל טעים 🙂

מספר המקומות מוגבל מאד – מהרו להבטיח את מקומכם לצידי! צלצלו 054-4579200 או הירשמו בתחתית העמוד הזה
מחיר לסועד 240 ש"ח.

בין המנות בתפריט:
אבוקדו צלוי בקליפתו פלפל חריף, זסט ראשוני הלימונים מהעץ
סלט חורף של מאש, עלי סאקורה, ארטישוקים צעירים, פריזה, פרחי מלפפון ,ויניגרט תפוזי דם
טורטליני ארטישוק ירושלמי עם קרם לפת עירקי, קונפי שורשי חורף ושום שחור טרי
מוס שוקולד 70% קקאו עם צ'ילי ותבלינים ארומטיים, צ'יפס פלנטיין

התפריט נתון לשינויים בהתאם לזמינות חומרי הגלם. לתפריט המלא לחצו כאן

ערב טבעוני במטבחצר

Print Friendly

השאר תגובה

טבלאות פינוק של כרמית
בית ספר לבישול טבעוני הראשון בישראל
אתגר 22+
אורי שביט בהרצאה TEDX

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש


זכויות יוצרים © 2017 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games