תאילנד טבעונית: סדנת בישול עם עדי עליה ואורי שביט

אפריל 9, 2014 מאת:

סדנת בישול תאילנדית. צילום: עדי עליהסדנת אורח מיוחדת עם עדי עליה ("סאנוק") – נפתחה ההרשמה – 19 במאי בשעה 18:00 – הסדנה מלאה
נפתח מועד נוסף לסדנה – יום שישי 23.5 בשעה 10:00

עדי עליה חוזרת לביקור קצר בישראל, אחרי מגורים של שנים ארוכות בתאילנד והתמחות בבישול המקומי. עדי היא בעלת הבלוג המצליח "סאנוק", שעוסק באוכל תאי אותנטי. ספר הבישול שכתבה, גם הוא נקרא "סאנוק" ("כיף" בשפה התאית) הוא הספר המקיף והמרהיב ביותר שנכתב בעברית על תרבות הבישול התאית, תוצאה של תחקיר, טעימה, בישול ורחרוח במטבחים ביתיים ברחבי תאילנד. חוץ מכל זה, לא פחות חשוב, היא גם חברה ממש טובה! איזה כיף 🙂

עדי מגיעה לישראל לביקור קצר בדיוק שנה אחרי הסדנאות הטבעוניות המוצלחות שהעברנו יחד בשנה שעברה,
ומביאה איתה חומרי גלם מעניינים, ניחוחות מיוחדים ובעיקר את טכניקות הבישול האופייניות והאהובות של המטבח התאי.
בסדנה נצא יחד למסע לתאילנד הרחוקה ולטעמים הנפלאים שלה, עם מנות מגוונות וצבעוניות על טהרת הצומח.

נפתח מועד נוסף לסדנה – יום שישי 23.5 בשעה 10:00
מהרו להירשם – מספר המקומות מוגבל ביותר
משך הסדנה 3-4 שעות
קיום הסדנה מותנה במינימום משתתפים

סדנאות בישול טבעוניות

Print Friendly

6 תגובות לפוסט

  1. שרון הגיב:

    הי אורי,
    רציתי לדעת איפה מתקיימת הסדנא התאילנדית ב 23.5?
    והאם מתאים להריונית טבעונית שכמותי (חודש שמיני…).
    תודה!

    שרון

    • אורי הגיב:

      היי שרון, הסדנה מתקיימת ב"מטבחי", חלל סדנאות מקסים בשינקין. אני בטוחה שהיא תתאים לך – מקסימום נדאג לך לכיסא נוח במיוחד 🙂

  2. ליאור הגיב:

    נגמרו המקומות ? 😥

  3. רוית הגיב:

    האם תהיה עוד סדנא טבעונית תאילנדית בקרוב?

    • אורי הגיב:

      לצערי לא בזמן הקרוב מאד, עדי מגיעה לביקור רק פעם בשנה בסביבות מאי. יתכן שתהיה סדנה אסייתית אחרת בחודשים הקרובים.

השאר תגובה

מצעד בעלי החיים הגדול בהיסטוריה
בית ספר לבישול טבעוני הראשון בישראל
אתגר 22+
אורי שביט בהרצאה TEDX

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש


זכויות יוצרים © 2017 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games