פיצה ביתית של דלעת יפאנית, זוקיני מוחמצים וקרם פיסטוק

2 תגובות לפוסט

  1. טלי הגיב:

    מה זה קמח פיצה?? מה עם לכתוב אלטרנטיבות, קמח חומוס? משהו, הסבר? קצת כללי קמח פיצה 😥

    • אורי הגיב:

      היי טלי, הכל בסדר! יש היום בשוק קמחים יעודיים לפיצה, שמניבים תוצאה טובה יותר מסתם קמח לבן – חפשי בסופרים המושקעים. לגבי קמח חומוס – ממש לא. זה קמח שדומה לקמח חיטה רגיל.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |