לחם דובדבנים

2 תגובות לפוסט

  1. חני הגיב:

    תשמעי נראה פ-צ-צ-ת-י! אבל שאלה אחת- בדרך כלל שאני מכינה לחם (לא בתבנית) הלחם משתטח או לא נאפה עד הסוף לפני שנשרף. יש טיפים איך למנוע את זה פה? או שהבצק מוצק ומחזיק את עצמו?
    אגב מה המקרם שלו? דומה לבצק שמרים? או לחמי כזה/ יותר פירורי כזה?
    שבועות שמח 🙂

    • אורי הגיב:

      תודה רבה! המרקם שלו לגמרי לחמי, אפשר להוסיף יותר דובדבנים לדעתי. יש לו בצק יציב, לא היתה בעיית השתטחות.מה שכן, שימי לב שאת מתפיחה מספיק, אולי בגלל זה הוא צונח ושהתנור חם מאד כשאת מכניסה את הלחם – אפילו לחמם לטמפ טיפה יותר גבוהה ולהנמיך אותה כשהלחם כבר בתנור.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |