קציצות אפונה צהובה וחצילים

9 תגובות לפוסט

  1. גוף ראשון הגיב:

    נראה ממש טעים

  2. ז'ניקה רוזן הגיב:

    עשיתי ויצא מוש, ממליצה למי שלא אוהב בהרט לשים את התבלינים שהוא אוהב. תודהה רבה ושאלה, מבחינת ערכים יש הבדל גדול בין מבושל ללא מבושל בקטניות והיות והקציצות לא ממש מבושלות איך לחשב את הערכים?

    • אורי הגיב:

      היי ז'ניקה, איזה כיף לשמוע שיצא מוצלח! לגבי הערכים, תחשבי כמה דק את טוחנת את האפונה – כמובן שהיא מתבשלת גם אם זה לא בישול ארוך. כך שלדעתי יש להתייחס לערכים של אפונה מבושלת. אבל אני לא תזונאית 🙂

  3. רותי הגיב:

    טחנתי את האפונה הצהובה וטעמתי את התערובת. הטעם מר.האם זה הטעם?
    על האריזה תאריך אחרון לשימוש- עוד שנה, כך שהמוצר טרי. כרגע לא ממשיכה הלאה

    • אורי שביט הגיב:

      היי, נשמע לי שזה בסדר אם המרירות מהאפונה – היא לא מבושלת. אחרי ההכנה המרירות תתפוגג. אם המרירות מהחצילים אין הרבה מה לעשות.. אבל הייתי מנסה להכין קציצה אחת ולטעום.

  4. הגר הגיב:

    נראה מאד טעים.
    יש לך המלצה לרוטב טבעוני שיכול להתאים לזה?
    יוגורט? טחינה?

    • אורי שביט הגיב:

      היי, יוגורט זה רעיון מעולה, אפשר להשתמש ביוגורט טבעוני בטעם טבעי או לטחון טופו משי ולהכין צזיקי – עם שום כתוש, שמיר קצוץ ומלפפונים מגוררים.
      אפשר כמובן טחינה, רגילה או בטעמים מעניינים.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |