קציצות אפונה צהובה וחצילים

7 תגובות לפוסט

  1. גוף ראשון הגיב:

    נראה ממש טעים

  2. ז'ניקה רוזן הגיב:

    עשיתי ויצא מוש, ממליצה למי שלא אוהב בהרט לשים את התבלינים שהוא אוהב. תודהה רבה ושאלה, מבחינת ערכים יש הבדל גדול בין מבושל ללא מבושל בקטניות והיות והקציצות לא ממש מבושלות איך לחשב את הערכים?

    • אורי הגיב:

      היי ז'ניקה, איזה כיף לשמוע שיצא מוצלח! לגבי הערכים, תחשבי כמה דק את טוחנת את האפונה – כמובן שהיא מתבשלת גם אם זה לא בישול ארוך. כך שלדעתי יש להתייחס לערכים של אפונה מבושלת. אבל אני לא תזונאית 🙂

  3. רותי הגיב:

    טחנתי את האפונה הצהובה וטעמתי את התערובת. הטעם מר.האם זה הטעם?
    על האריזה תאריך אחרון לשימוש- עוד שנה, כך שהמוצר טרי. כרגע לא ממשיכה הלאה

    • אורי שביט הגיב:

      היי, נשמע לי שזה בסדר אם המרירות מהאפונה – היא לא מבושלת. אחרי ההכנה המרירות תתפוגג. אם המרירות מהחצילים אין הרבה מה לעשות.. אבל הייתי מנסה להכין קציצה אחת ולטעום.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות