ביכורים טבעוניים: שבועות מן הצומח

12 תגובות לפוסט

  1. יעל הגיב:

    מספר הכוסות במתכון הראשון לא ברורה

  2. אביטל הגיב:

    לחם דובדבנים-
    היי, אני לא טבעונית אבל המתכון מצא חן בעיניי מאוד וארצה לנסות להכין אותו.
    אשמח לדעת מה יכול להחליף את שמן הקוקוס- האם שמן זית טוב?
    תודה!

  3. פנחס שבות הגיב:

    זו כבר הפעם השנייה שאני רואה היום מתכון עם אספרגוס בבלוג על אוכל. 🙂 מעבר לזה, אהבתי את החזרה למקורות – שבמקרה הזה היא די טבעית כמובן, אבל מחדשת משהו בחג היפהפה הזה, מכל הבחינות. המנגולד עם המשמישים הוא אחד הרעיונות המעניינים שראיתי לאחרונה. אנסה ואעדכן… חג שמח!!

  4. פנחס שבות הגיב:

    טוב, אז לא התאפקתי – והכנתי את סלט המנגולד והמשמשים כסלט בפני עצמו לאשתי, לארוחת ערב קצת אחרת (אנחנו לא טבעונים). יצא מדהים, מעולה ומושלם. כשזה חם, ישר מהמחבת, קשה לעצור… תודה וחג שמח!

  5. נעה הגיב:

    אהלן,
    בתבשיל של המנגולד כתבת להפריד את העלים מהגבעולים. האם בעלים עצמם לא משתמשים.?
    תודה וחג שמח

  6. assaf הגיב:

    מאוד מעניין

  7. תמר הגיב:

    היוש אורי יתאים להוסיף לאורז המלא עם האספרגוס גם עגבניות מיובשות ו/או פטריות פורציני מיובשות? אם כן כדאי להשרות
    במים חמים לפני שמוסיפים? תודה רבה וחג שמח

    • אורי שביט הגיב:

      מחכה לתשובתך אם יש לך את הספר 🙂 לגבי העגבניות המיובשות, בהחלט יכול להשתלב, אם יש לך שרי מיובשות עוד יותר טוב!

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות