גאלט סלקים ואגוזים של יוסי שטרית

4 תגובות לפוסט

  1. אביב הגיב:

    נראה מעולה!
    עושה חשק להכין את זה כבר עכשיו.

  2. לירון הגיב:

    נראה ממש טוב!
    את חושבת שאפשר גם לאפות כקיש בתבנית קטנה או שהבצק יאפה פחות טוב?

    • אורי שביט הגיב:

      בהחלט אפשרי! כן רצוי לעשות אפייה עיוורת עם משקולת על הבצק, כי בתוך התבנית הוא עלול לא להיאפות היטב.

השאר תגובה

    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2021 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט