גאלט סלקים ואגוזים של יוסי שטרית

6 תגובות לפוסט

  1. אביב הגיב:

    נראה מעולה!
    עושה חשק להכין את זה כבר עכשיו.

    • אורי שביט הגיב:

      איזה כיף! קדימה 🙂

    • רונן הגיב:

      הכנתי ויצא מעולה. עכשיו אני רוצה להחליף את הסלק הפטריות. יעבוד לדעתך?

      • אורי שביט הגיב:

        איזה כיף שאהבת! כן בהחלט, הייתי משתמשת בפטריות יער קרועות לרצועות אבל גם פרוסות פורטובלו יעבדו, הייתי עוטפת בשמן זית וטימין וצולה קצת בתנור לפני ההרכבה, כדי שכולן יקבלו צריבה יפה (בתוך הבצק החום לא יהיה ישיר).

  2. לירון הגיב:

    נראה ממש טוב!
    את חושבת שאפשר גם לאפות כקיש בתבנית קטנה או שהבצק יאפה פחות טוב?

    • אורי שביט הגיב:

      בהחלט אפשרי! כן רצוי לעשות אפייה עיוורת עם משקולת על הבצק, כי בתוך התבנית הוא עלול לא להיאפות היטב.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |