מתוק וטבעוני: צ'ורוס ברוטב שוקולד

15 תגובות לפוסט

  1. עידן הגיב:

    נראה נהדר!
    אבל- מה גורם לצ'ורוס האלה להיות תפוחים ואווריריים? אין בהם אבקת אפייה או שמרים (וכמובן שאין ביצים 🙂 )

  2. ב"ה

    אהבתי מאוד את הקינוחים הטבעונים, עצם זה שאפשר להכין

    דברים מתוקים זה מעודד יותר להיות טבעוני, תודה על המתכון 😀

  3. ShlomitAmir הגיב:

    נראה טעים מאד.
    אנסה ואדווח בהזדמנות

  4. עומרי הגיב:

    יש דרך להכין את זה ללא מיקסר ?

  5. נועה הגיב:

    אפשר להכין עם קמח מלא את הבצק? וסוכר חום במקום לבן? תודה:)

    • אורי הגיב:

      היי נועה, לתחושתי לא תתקבל אותה התוצאה. הייתי מנסה אם כבר להחליף מקסימום חצי מהקמח בקמח מלא. עם הסוכר (חום בהיר) לא תהיה בעיה.

  6. אורלי הגיב:

    נראה טעים אנבה בבית לא ידעתי שאפשר להסתדר בלי ביצים

    • אורי הגיב:

      היי אורלי, גם אותי זה הפתיע! אפשר להכין כמעט הכל בלי ביצים, פשוט צריך להתרגל וללמוד קצת איך עושים את זה 🙂 בהצלחה!

  7. מיכל הגיב:

    הי,

    סליחה על הבורות.. מה זה וו גיטרה למיקסר? יש לי מקציף ויש לי ספירלה שאמורה להיות מערבלת… משהו מזה מתאים?

    חוצמזה – האם אפשר להחליף את חלב הסויה בחלב אורז?

    תודה

  8. ניצן הגיב:

    היי האם התוצאה תהיה דומה, אם אאפה המקום לטגן?

  9. סופי הגיב:

    יצא טעים אבל המרקם דחוס יחסית.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |