רוגלך של אהבה

10 תגובות לפוסט

  1. אייל הגיב:

    תכינו לייי.. איך בא לי ):

  2. דנה הגיב:

    235 קלוריות בערך לרוגלך

  3. Shirly הגיב:

    הכנתי את הרוגלך ובאפייה רק החלק התחתון השחים והחלק העליון נשאר לבן.
    הבצק כן נאפה . יש לך רעיון איך לתקן את זה לפעם הבאה?

    • אורי שביט הגיב:

      היי שירלי, נשמע לי מוזר ובעיקר עניין של פיזור חום לא אחיד בתנור.. יכול להיות? אם רוצים לייצר יותר צבע אפשר להבריש בתה חזק עם מעט סילאן לפני האפייה.

  4. עדו הגיב:

    שמתי לב שציינת במפורש שמן קוקוס רך *לא מומס*. מנסיוני קצת המועד עם השמן, לא הצלחתי להביא אותו לרמה שבה הוא רך אבל לא נוזלי, ככה שהוא או קשה מאד כשהוא בטמפ' החדר או שהוא ממש נוזל (הנחתי את הכוס בסיר עם מים חמימים). יש מוצר ספציפי שהוא שמן קוקוס רך בטמפ' החדר?

    • אורי שביט הגיב:

      היי עדו, כרגע לפחות בארץ השמן נוזלי ולכן אני ממליצה להכניס אותו למקרר עד שהוא מתמצק מעט אבל לא הופך לגוש. הפעולה ההפוכה היא להכניס לסיר עם מים חמים כמו שתיארת, פשוט לא לחכות יותר מדי.. ואם הוא נמס מדי להכניס למקרר להתגבשות קלה. הוספתי הערה גם בגוף הפוסט, למקרה שעוד ייתקלו בשאלה.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות