סדנת בישול טבעונית – מי מפחד מטופו?
סדנת בישול מיוחדת שתוקדש לבישול עם הפלא הלבן מהמזרח – מתהליך ההכנה של טופו ביתי ועד מגוון מתכונים – ממרחים, קציצות ומאפים
יום שלישי 15.7.14 בשעה 18:00 ב"מטבחי", שינקין 56 תל אביב
עד המעבר לטבעונות לא היו לי ממש יחסים עם טופו, חוץ ממפגש אקראי פה ושם במסעדה יפאנית. ביקור אישי אצלי במטבח? ממש ובכלל לא.
זה לא שלא היה לי כבוד לחומר הגלם האסייתי העתיק הזה – אבל כיבדתי אותו מרחוק ותכלס, הבנתי את אלה שלא משתגעים עליו ואפילו נרתעים ממנו.
איזה מזל שהפכתי לטבעונית! אחרת אולי הייתי מפספסת את פצצת האפשרויות הבלתי מוגבלות בצירוף חלבון ובריאות שגלומה בחומר הגלם הפלאי הזה.
עכשיו, אחרי שצברתי ניסיון בעבודה איתו ואם להיות כנה – אחרי לא מעט שאלות ובקשות מצד תלמידים וגולשים – יוצאת לדרך סדנת הטופו הראשונה שלי.
נלמד להכין טופו ביתי טרי וטעים במיוחד – בעזרתו האדיבה של הבשלן (הלא טבעוני אבל חובב הטופו) ערן מחלו מהבלוג "נשנוש הוא האויב"
נכין מטופו מגוון מתכונים – ממרחים, קציצות, מאפים ועוד – עם הרבה טיפים ורעיונות זמינים ושימושיים.
וכרגיל נלווה את הכל בשתיית קאווה צוננת ומרעננת.
תגיות: טופו, סדנת בישול, אורי שביט, סדנאות בישול
קטגוריות: פוסט נבחר
אני מעוניין בשני כרטיסים, אך לא מצליח להזמין
היי עמירם, מציעה לנסות מדפדפן אחר, אם לא מצליח אנא כתוב לי דרך "צרו קשר". תודה
מומלץ בחום על טופו, ולא להתייחס לאלה שמגנים בטוקביסטים את אלה
שלא אוכלי בשר
מה אורך הסדנה?
תודה
כ-3 עד 3.5 שעות
האם יש סיכוי לעוד סדנה כזו בעתיד? משהו מתוכנן? אמנם אני לא טבעוני אבל בהחלט מעוניין ללמוד את סודות הטופו. אולי זה יעזור להעביר אותי לצד הנכון. 😉
אני צופה שתתקיים סדנה כזאת, מניחה שבספטמבר. פרסומים כאן באתר 🙂
המון תודה! ממתין בכליון עיניים…