בלאגן מאורגן: ארוחות קיץ טבעוניות בסיר אחד

3 תגובות לפוסט

  1. אפרו הגיב:

    מבקשת להעיר בעניין הקינואה: כדאי להשרות אותה לשעתיים עד יממה במים לפני הבישול. גם מסיר את הסאפונין המריר שעוטף אותה וגם מזרז הנבטה ומעלה ערכים תזונתיים.

  2. אורית הגיב:

    שאלה…..
    לגבי העדשים…. צריך להשרות לפני בישול או לא? בכל פעם יוצא לי משהו אחר….

    • אורי הגיב:

      עקרונית אין צורך להשרות עדשים. אפשר להשרות אם רוצים לקצר משך הבישול, אך הוא גם ככה קצר. אני משרה עדשים בשתי הזדמנויות – אם אני מכינה מהן קציצות ללא בישול מקדים או אם אני רוצה להנביט אותן.

השאר תגובה

    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    המטבח הטבעוני שלי
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט