בלאגן מאורגן: ארוחות קיץ טבעוניות בסיר אחד

3 תגובות לפוסט

  1. אפרו הגיב:

    מבקשת להעיר בעניין הקינואה: כדאי להשרות אותה לשעתיים עד יממה במים לפני הבישול. גם מסיר את הסאפונין המריר שעוטף אותה וגם מזרז הנבטה ומעלה ערכים תזונתיים.

  2. אורית הגיב:

    שאלה…..
    לגבי העדשים…. צריך להשרות לפני בישול או לא? בכל פעם יוצא לי משהו אחר….

    • אורי הגיב:

      עקרונית אין צורך להשרות עדשים. אפשר להשרות אם רוצים לקצר משך הבישול, אך הוא גם ככה קצר. אני משרה עדשים בשתי הזדמנויות – אם אני מכינה מהן קציצות ללא בישול מקדים או אם אני רוצה להנביט אותן.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות