ביקורת מסעדות: ביתא קפה

4 תגובות לפוסט

  1. רוני הגיב:

    חחח.. כשדיברתי איתה לפני כמה חודשים על האפשרות להרחיב את ההיצע הטבעוני, ולקבל תו של ויגן פרנדלי, ממש לא התחשק לה לשמוע אותי. היא אמרה לי בנחרצות לא כ'כ נעימה, שהמצב הנוכחי מתאים לה, והיא לא אוהבת להכניס את עצמה להגדרות.. כנראה שבחודשים שעברו היא גילתה מאיזה צד של הפרוסה מרוח ממרח אגוזי המלך ( המדהים) שלה..

  2. פנחס שבות הגיב:

    אין מה לעשות, גם בעלי מסעדות ואנשים מעולם ההסעדה והמזון בסופו של דבר מתחשבים בביקוש של הקהל גם אם הם לא אוהבים את זה. יכול להיות שאז היא לא רצתה לשמוע, אבל צריך לתת לה שאפו גדול על זה שבסופו של דבר החליטה לא להיות מקובעת.

  3. TheThirdWoman הגיב:

    נשמע מבטיח.
    אני שמעתי המלצות על מנת הגספצ'ו עגבניות שלהם. אנסה בקרוב את המסעדה, בתקווה 🙂

  4. שרון הגיב:

    אוכל שם על בסיס קבוע אוכל ברמה גבוהה מאוד נהנה מהאוירה שם תמיד עלו והצליחו

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |