סיגרים של תפוחים ופיצוחים בקרם שקדים וניל

9 תגובות לפוסט

  1. טל הגיב:

    הי,אם מכינים את הסיגרים לפני הארוחה,איפה שומרים אותם עד הארוחה ואיך מחממים שוב?
    דבר שני – יש הבדל בין דפי עלי פילו לדפי בצק עלים (שכתוב עליו שהוא גם עבור מאפים מתוקים)?
    תודה רבה וחג שמח!
    טל

    • אורי הגיב:

      סליחה על העיכוב בתגובה – אני לא בארץ.. מקררים היטב ושומרים בקופסא סגורה ואז מחממים דקה שתיים בתנור לפני ההגשה. בצק עלים הוא בצק שכבות עבה הרבה ותר, אפשר לעבוד איתו אבל זמן האפייה שלו ארוך יותר והתוצאה תהיה שונה (יותר כמו בורקס)

  2. קרן הגיב:

    אהלן, הכנתי ויצא מדהים! ללקק את האצבעות. טעמים עדינים ומפנקים.
    יש לי שאלה לגבי קרם השקדים: האם הוא אמור לצאת מאוד נוזלי? השתמשתי בממרח שקדים של "שקדייה", זו חמאת השקדים או שמדובר במוצר אחר? בכל מקרה היה תענוג אמיתי.

    • אורי הגיב:

      כו, אני הכנתי משקדימון, זה לא אמור לצאת מימי אבל די נוזלי. אז אולי פשוט להוסיף פחות מים 🙂

  3. ahouva הגיב:

    אודה 🙄 ל :: מתכון לעוגיות פשוטות של קינמון או לימון

  4. Expertit79 הגיב:

    פספסתי את המתכון הזה, אוי ואבוי.
    נראה מדהים, מצפה כבר לנסות 🙂

  5. שירה הגיב:

    היי אורי,

    רציתי לשאול אם הקינוח המדהים הזה יכול להתאים גם ליל הסדר?

    תודה.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות