ירקות מוקפצים בסויה ושום

מרץ 18, 2012 מאת:

מאת אורן לוקסנבורג

ארוחה אסייתית לא תהיה שלמה בלי משהו ירוק לכרסום ליד המנות העיקריות. כמו המתכון הקליל הזה, למשל.

חומרים ל -6 מנות

2 יחידות בוק צ'וי, מופרדים לעלים
6 בצלים ירוקים, החלק הלבן עם מעט מהירוק, שטוף היטב
1 ראש ברוקולי
1 חבילה (כ-250 גרם) אפונת שלג
3 שיני שום פרוסות גס
3 כפות רוטב סויה
2 כפות שמן סויה

+ מפרידים את ראש הברוקולי לתפרחות, מרתיחים מים חמים ושופכים על הברוקולי עד כיסוי. משהים כ-5 דקות ומסננים.
+ מחממים שמן סויה בווק או במחבת גדולה עד שהוא מעלה עשן. מוסיפים את הירקות הירוקים והשום ומקפיצים כדקה. מוסיפים את הסויה ומקפיצים כדקה נוספת, עד שהסויה מצטמצמת. מערבבים ומסירים מהאש.

Print Friendly, PDF & Email

אורי שביט |

אורי כותבת ועורכת ראשית בבלוג "טבעוניות נהנות יותר". בשאר הזמן היא מנחה סדנאות בישול, מרצה ומייעצת למסעדות.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות