נגיסי ברוקולי וקינואה ללא גלוטן

סדנת בישול טבעוני ביתי – קל, טעים ובריא!

יוני 4, 2019 מאת:

אורי שביט מגלה את הסודות מהמטבח הטבעוני שלה בסדנה לבישול מהיר, קל ובריא מן הצומח וללא גלוטן, שלא מתפשר על הכיף והטעם

הסדנה תתקיים ביום שני 24.6.19 בשעה 18:00 בתל אביב.

איך מכינים קציצות טבעוניות? איך מתארגנים כדי שלא נצטרך לעמוד כל היום במטבח ובכל זאת לאכול כל יום אוכל טעים, בריא וטרי? מה אפשר למרוח בכריך של הילד? מה אורזים בקופסה שאנחנו לוקחים לעבודה? אפשר בכלל לבשל בלי לטגן כל דבר? ואיך עושים את כל זה בפשטות, בקלות ובהנאה?

אורי שביט, בעלת הבלוג "טבעוניות נהנות יותר" ומחברת רב המכר "המטבח הטבעוני שלי" מלמדת בסדנה משעשעת וקלילה את הסודות מהמטבח הטבעוני שלה, נותנת רעיונות, טיפים, גיוונים והמון השראה לבישול ביתי בריא ומהיר שכולם אוהבים, מחומרי גלם עונתיים וטריים.

מספר המקומות מוגבל – הרשמו עכשיו!

מחיר למשתתף/ת 295 ש"ח.
כתובת מדוייקת תשלח לנרשמים לקראת הסדנה. המקום לא כשר ונגיש לנכים.
מתכוני הסדנה ללא גלוטן אך המוצרים והמקום אינם סטריליים.
קיום הסדנה מותנה במינימום משתתפים. אורך הסדנה 3-4 שעות. מומלץ להביא כלי כתיבה.

הייתם כבר בסדנה של אורי שביט ואתם באים שוב? אל תשכחו לעדכן אותה על כך מראש.

 

סדנת בישול עם אורי שביט. צילום: רויטל טופיול

Print Friendly, PDF & Email

אורי שביט |

אורי כותבת ועורכת ראשית בבלוג "טבעוניות נהנות יותר". בשאר הזמן היא מנחה סדנאות בישול, מרצה ומייעצת למסעדות.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות