כתית טבעונית

8 תגובות לפוסט

  1. Ivy הגיב:

    וואו נשמע מדהים. איזו שמחה!

  2. ורד מאירי הגיב:

    מרגש לקרוא:
    "בשנה האחרונה אני מרגיש שיש קפיצת מדרגה בביקוש לאוכל טבעוני, אפילו יותר מלצמחוני. שיש יותר ויותר טבעונים שעשו כמוך את המעבר ישר לטבעונות, או שעברו מצמחונות לטבעונות, לפחות על סמך תחושת הבטן שלי. גם בעולם זה צובר תאוצה והביקוש הולך וגדל".

    שף מאיר אדוני מאיר לי את היום.

  3. נעה הגיב:

    נפלא! פשוט נפלא! יוזמה מבורכת, ואני בטוחה שהיא תוביל לארוחות טבעוניות נוספות, ואולי אף להוספת מנה טבעונית קבועה בתפריט…
    אני מקווה שמסעדות נוספות תאמצנה הרגל כזה, של ערב פינוק לטבעונים שמעוניינים מדי פעם לגוון את הפלאפל או הבודהה (עם כל האהבה לבודהה) שאוכלים בחוץ…

    אם זה ימשיך כך- באמת שלא תהיה סיבה לטוס לחוויה טבעונית קולינרית בחו"ל!

    כל הכבוד לשף מאיר אדוני!

    נתראה שם!

  4. עינת שגיא הגיב:

    מרגש! באמת!
    ואני לגמרי יכולה להבין את המחיר – מעבר לחומרי הגלם האיכותיים, מי שרוצה ששף בסדר גודל של מאיר אדוני יכין לו ארוחה, צריך לשלם על זה. לגיטימי.
    אפשר כבר להזמין מקום לארוחה הטבעונית במזללה? 🙂

  5. רויטל הגיב:

    מדהים! חבל שאנחנו בחו"ל כשזה קורה, אבל נגיע לזלול במזללה ללא שום ספק!

  6. kerenmk הגיב:

    לארוחת הטעימות לא אגיע כי באותו ערב אני הולכת לרדת על שווארמה (צמחונית) ובירה (ביתית) בבאר שבע, אבל הידיעה שניתן לאכול טבעוני בכתית משמחת ושימושית מאוד לתכנון חגיגות העשור לנישואי עם החשאי.

  7. הילה הגיב:

    כמה כיף. מקווה שזה יעשה חשק לשפים נוספים 🙂

  8. עדי הגיב:

    אוף אני מה זה מקנאה! אני מציעה היום ארוחת טעימות טבעונית בביתנו בחינם, אז מי שבאיזור סן פרנסיסקו שיבוא! ואני מקווה שיהיו עוד כאלה ארוחות פאר כשאני אהיה בארץ. בינתיים כל הכבוד, בהצלחה וכן ירבו!

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות