ליד הקפה: בקלאווה שוקולד, קפה ואגוזי לוז

6 תגובות לפוסט

  1. נטע הגיב:

    וואו יצא מושלם!
    פריך וטעיםםם
    אני חושבת שעדיף לסגור ולכבות את התנור אחרי אגוזי הלוז, כי ההרכבה והחיתוך לוקחים קצת זמן 🙂
    תודה על המתכון!

  2. עמנואל הגיב:

    מה התפקיד של קרם הקוקוס?
    זה בשביל 'בסיס' שומני למילוי או בשביל הטעם?

    • אורי שביט הגיב:

      היי עמנואל, קרם קוקוס נועד להחליף את השמנת ביצירת מרקם רך ושומני יותר לקרם השוקולד. טעמו לא ממש מורגש, השוקולד מאפיל עליו. ניתן להחליף בשמנת צמחית אבל אני לא ממליצה 🙂

  3. יפית הגיב:

    במה אפשר להחליף את הקפה?

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |