ליד הקפה: בקלאווה שוקולד, קפה ואגוזי לוז

4 תגובות לפוסט

  1. נטע הגיב:

    וואו יצא מושלם!
    פריך וטעיםםם
    אני חושבת שעדיף לסגור ולכבות את התנור אחרי אגוזי הלוז, כי ההרכבה והחיתוך לוקחים קצת זמן 🙂
    תודה על המתכון!

  2. עמנואל הגיב:

    מה התפקיד של קרם הקוקוס?
    זה בשביל 'בסיס' שומני למילוי או בשביל הטעם?

    • אורי שביט הגיב:

      היי עמנואל, קרם קוקוס נועד להחליף את השמנת ביצירת מרקם רך ושומני יותר לקרם השוקולד. טעמו לא ממש מורגש, השוקולד מאפיל עליו. ניתן להחליף בשמנת צמחית אבל אני לא ממליצה 🙂

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות