שוקולד פרה טבעוני: קוביית שוקולד, שקדים וקרמל טחינה

2 תגובות לפוסט

  1. יעל הגיב:

    היי אורי, נשמע טעים ביותר ומתחשק לי להכין! את חושבת שאפשר להמיר את שמן הקוקוס בחמאת קקאו? אם כן, באיזו כמות? וגם, באיזו טחינה השתמשת?

    • אורי שביט הגיב:

      היי, אני מאמינה שאפשר להמיר, הייתי מנסה באותה כמות (צריך מן הסתם להמיס אותה). לגבי הטחינה אם אני זוכרת נכון היא היתה של אל ארז. בהצלחה! מחכה לראות מה יצא 🙂

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות