עוגת דאבל שוקו-בננה קלה ומעולה

16 תגובות לפוסט

  1. יסכה הגיב:

    נראה מעולה
    זה בלי שמן בכלל?

      • הדס הגיב:

        היי אורי!
        האם ניתן להחליף חלב צמחי במים, וסודה לשתייה באבקת אפייה וגם להשתמש רק בקמח כוסמין מלא?

        (זה החומרים שיש לי בבית)

        תודה רבה!

        • אורי שביט הגיב:

          בדיוק עניתי לך בתגובה למטה, בעיקרון רק קמח כוסמין מלא ייתן תוצאה דחוסה וכבדה יותר, תצטרכי להוסיף יותר מים (לא יודעת להגיד בדיוק כמה) ועם כל השינויים זה קצת הימור – אבל אם את אוהבת מאפים מקמח מלא בלבד, תנסי! תוסיפי גם קצת יותר אבקת אפייה.

  2. מירב הגיב:

    אפשרי בתבנית אינגליש קייק?

  3. אורית הגיב:

    איך הכי כדאי לשמור על העוגה ולאורך כמה ימים היא תשאר טובה? לשים במקרר/ בכלי אטום בחוץ?

    • אורי שביט הגיב:

      היי אורית, סליחה על האיחור בתגובה! איכשהו פספסתי אותה.. אני שומרת במקרר, היא נשמרת ככה כמה ימים בכיף. ממליצה לחמם טיפונת כדי להחזיר רכות ועסיסיות.

  4. אילנה הגיב:

    לא צריך לשמן את התבנית?

  5. אילנה הגיב:

    יצא בקלות ולא נדבק?

  6. Alona הגיב:

    הי, נראה אחלה.. התחלתי לעשות ופתאום הבנתי שזה רק כוס ורבע קמחים… זאת לא טעות? זה מספיק לתבנית אינגליש קייק אחת?

    • אורי הגיב:

      היי! כן המתכון מדויק, שימי לב שאפתיע בפיירקס קטנה, כמו בראוניז.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |