עוגת דאבל שוקו-בננה קלה ומעולה

10 תגובות לפוסט

  1. יסכה הגיב:

    נראה מעולה
    זה בלי שמן בכלל?

      • הדס הגיב:

        היי אורי!
        האם ניתן להחליף חלב צמחי במים, וסודה לשתייה באבקת אפייה וגם להשתמש רק בקמח כוסמין מלא?

        (זה החומרים שיש לי בבית)

        תודה רבה!

        • אורי שביט הגיב:

          בדיוק עניתי לך בתגובה למטה, בעיקרון רק קמח כוסמין מלא ייתן תוצאה דחוסה וכבדה יותר, תצטרכי להוסיף יותר מים (לא יודעת להגיד בדיוק כמה) ועם כל השינויים זה קצת הימור – אבל אם את אוהבת מאפים מקמח מלא בלבד, תנסי! תוסיפי גם קצת יותר אבקת אפייה.

  2. מירב הגיב:

    אפשרי בתבנית אינגליש קייק?

  3. אורית הגיב:

    איך הכי כדאי לשמור על העוגה ולאורך כמה ימים היא תשאר טובה? לשים במקרר/ בכלי אטום בחוץ?

    • אורי שביט הגיב:

      היי אורית, סליחה על האיחור בתגובה! איכשהו פספסתי אותה.. אני שומרת במקרר, היא נשמרת ככה כמה ימים בכיף. ממליצה לחמם טיפונת כדי להחזיר רכות ועסיסיות.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות