עוגת דאבל שוקו-בננה קלה ומעולה

8 תגובות לפוסט

  1. יסכה הגיב:

    נראה מעולה
    זה בלי שמן בכלל?

      • הדס הגיב:

        היי אורי!
        האם ניתן להחליף חלב צמחי במים, וסודה לשתייה באבקת אפייה וגם להשתמש רק בקמח כוסמין מלא?

        (זה החומרים שיש לי בבית)

        תודה רבה!

        • אורי שביט הגיב:

          בדיוק עניתי לך בתגובה למטה, בעיקרון רק קמח כוסמין מלא ייתן תוצאה דחוסה וכבדה יותר, תצטרכי להוסיף יותר מים (לא יודעת להגיד בדיוק כמה) ועם כל השינויים זה קצת הימור – אבל אם את אוהבת מאפים מקמח מלא בלבד, תנסי! תוסיפי גם קצת יותר אבקת אפייה.

  2. מירב הגיב:

    אפשרי בתבנית אינגליש קייק?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות