חיתוכיות אגוזים, מייפל ושוקולד

37 תגובות לפוסט

  1. נעמה הגיב:

    ניסיתי את החטיפים עם סילאן ומולסה,זה יצא מצוין ואת קרם השוקולד עשיתי כמו גנאש,קרם קוקוס על סף רתיחה ואז קוביות שוקולד מחוץ לאש, זה פחות מסוכן ואין סיכוי שישרף.

    • חגית הגיב:

      האם מי אגוז קקוס / תמצית אגוז קוקוס 60% יכול להחליף את חלב הקוקוס ?

      • אורי הגיב:

        היי, לא בטוחה לאיזה מוצר את מתכוונת, אבל אם זה נוזל לבן שמגיע בקרטון או בפחית – התשובה היא כן. הבעיה היא באחוזי השומן, כי אני השתמשתי בקרם קוקוס. מה שאת יכולה לעשות אם אין לך קרם זה להשתמש בכמות קטנה יותר, כדי שהתערובת לא תצא דלילה או לחילופין לצמצם את הנוזל בבישול כדי שיסמיך ואחוזי השומן יעלו.

  2. ענבר הגיב:

    אפשר סילאן במקום המייפל?

  3. קרן הגיב:

    הכנתי את החיתוכיות, יצא מעולה.
    באחת הגרסאות הוספתי חמאת בוטנים, יצא טעים מאוד אבל… רך יותר ..
    איך כדאי לגרום לזה להתקשות? להפחית חלק מקרם הקוקוס?
    אשמח להצעות וכמויות..

    • אורי הגיב:

      כן, הייתי מפחיתה מקרם הקוקוס ומהמייפל, חמאת בוטנים היא למעשה שומן ולכן מרככת. או לשים יותר שוקולד 🙂

  4. danit הגיב:

    מתכון מעולה
    עשיתי ונגמרה התבנית באותו היום 🙂

  5. דניאל הגיב:

    מתכון פשוט אדיר! עשיתי עם חלב סויה וסילאן ויצא מעולה.

  6. יונית הגיב:

    אהלן, האם אפשר להכין את המתכון גם עם חלב קוקוס , ולא קרם?
    תודה!

  7. מיכל הגיב:

    שלום אורי
    שאלה
    לחתוך רק אחרי התקשות במקרר?אני אוכל לחתוך אותם, הם לא יהיו קשים למדי?

  8. מיכל הגיב:

    שלום אורי
    שאלה
    לחתוך רק אחרי התקשות במקרר?
    אני אוכל לחתוך אותם, הם לא יהיו קשים למדי?
    האם להשתמש רק בשוקולד של 60%?
    תודה

  9. דניאל הגיב:

    נראה מעולה! אפשר להחליף את המייפל בסוכר?

  10. עידית הגיב:

    במה ניתן להחליף את קרם הקוקוס?באיזה שומן אחר ללא קוקוס?

    • אורי הגיב:

      היי, ראשית אם את חוששת מהטעם אז אל תדאגי, הוא לא מורגש. הקרם מחליף בעצם שמנת מתוקה, כך שאופציה אחרת שאני לא מתה עליה היא שמנת צמחית..

  11. שולמית הגיב:

    האם אפשר להחליף את קרם הקוקוס בשמן קוקוס? ואם כן מה הכמות?

    • אורי הגיב:

      היי, לצערי ממש לא.. הקרם הוא כמו שמנת ושמן ממש לא יכול להחליף אותו. אפשר להשתמש בחלב צמחי בכמות קטנה יותר משל הקרם (כי הוא דליל יותר) ואז להוסיף כפית שמן קוקוס כדי להעשיר בשומן ובברק.

  12. דורית הגיב:

    היי, הכנתי ויצא מופלא. רוצה להכין ללא אגוזים בגלל אלרגיה. חשבתי להוסיף פירות יער במקום. דעתך?
    תודה מראש דורית:-)

    • אורי הגיב:

      היי דורית, כיף לשמוע! אם את אוהבת את השילוב, בהחלט יכול לצאת מוצלח, הייתי הולכת על פירות מיובשים ולא טריים.

      • דורית הגיב:

        היי, מקווה שבסדר ששואלת כאן. רוצה להכין את פאי השוקולד שפרסמתן רות ואת, השאלה היא במה יכולה להחליף את השקדים על מנת לא לפגוע במרקם? תודה אורי ?

  13. נעמה הגיב:

    היי, נראה מעולה. האם אפשר לארוז בנייר צלופן כמתנה בלי חשש שיימס או יתפרק?

  14. ליטל הגיב:

    היי, זה ישרוד נסיעה של שעתיים?

  15. שרית הגיב:

    נראה מעולה!! לאיזה גודל תבנית הכמויות מספיקות?

  16. טל הגיב:

    יצא טעים בטירוף!!

  17. רותם הגיב:

    אשמח לדעת על איזה שוקולד 60 אחוז ממליצה? של איזו חברה. תודה

    • אורי שביט הגיב:

      היי רותם, אני לרוב משתמשת במה שיש במכולת, שזה בדרכ שוקולד פרה 60% או שאני קונה בשוק שכתוב עליו בצהוב על שחור CHOCOLATE NOIR תוצרת גרמניה.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות