איך הזמן טס כשנהנים יותר

4 תגובות לפוסט

  1. נעה הגיב:

    אוי רארררר…. הגויאבות בקוקוס עשו לי את זה ברמות נשגבות!!! אז תגידי, כשאת אומרת חלב קוקוס את מתכוונת לקרם, כע? זה עם אחוזי השומן הגבוהים יותר…?

  2. אלה הגיב:

    היה פשוט מעולה, לחתולין שווה את הנסיעה וההוצאה.
    ממתינים בצפיה לפעם הבאה.

    ציטוט מהאוטו העמוס בדרך חזרה: "כל כך טעים, קשה להסביר את זה, אבל הטעמים היו פשוט מדויקים, ממש אומנות"

  3. דנה הגיב:

    הכנתי את הסביצ'ה אנונה, במילה אחת – גאוני! 😀

  4. עודד הגיב:

    תודה על מתכון האחו בלאנקו, ראי קושרת – http://www.shpondra.com/2016/10/of-garlic-and-smoking/
    ותודה על מיס קפלן, היה תענוג!

השאר תגובה

    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    המטבח הטבעוני שלי
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט