סביצ'ה אנונה והדרים

ינואר 12, 2013 מאת:

אביבית פריאל-אביחי, "אוזריה"

מזמן לא נתקלתי בכזאת הברקה – האנונה המתקתקה והחלקלקה מצטרפת באלגנטיות למנה שכולה טעמים חמוצים-חריפים, חגיגה עונתית צבעונית ורעננה.

חומרים ל-4 מנות

1 אנונה גדולה ורכה, קלופה ומנוקה מגרעינים, חתוכה לקוביות
1 תפוז מופרד ל"פילטים" (תוכן הפלחים בלבד, ללא הציפוי הלבן)
1 כף גדושה כוסברה קצוצה
1/4 כפית שום כתוש
1 בצלצל שאלוט פרוס לפרוסות דקות
1/4 כפית פלפל צ'ילי אדום קצוץ דק
מיץ מקלמנטינה אחת
2 כפות מיץ לימון טרי
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם

לעיטור: נבטי כוסברה

+ מערבבים את כל החומרים, מעבירים לצלחות הגשה ומעטרים בנבטי כוסברה.

סביצ'ה נהדרת של אנונה והדרים

סביצ'ה נהדרת של אנונה והדרים

Print Friendly, PDF & Email

השאר תגובה

סדנאות בישול עם אורי שביט
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש

זכויות יוצרים © 2017 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות