הכי חורף שיש: מרק בצל ועדשים עם קרוטונים ביתיים

6 תגובות לפוסט

  1. אור הגיב:

    הי, ניראה יאמי ומזין. תודה! רק שאלונית,
    הבצלים חצויים ופרוסים …כלומר רק לחתוך לחצי או ממש לפרוס?

  2. יעל הגיב:

    לא הבנתי משהו…מוסיפים לסיר את היין ואז מחכים שכולו יתאדה? אז בשביל מה להוסיף אותו בכלל?

    • אורי שביט הגיב:

      היי יעל, זה אולי נשמע מוזר אבל ככה זה עובד 🙂 הנוזלים מתאדים, חלקם נספגים בבצל והטעם.. הטעם נשאר!! זה טעם משמעותי מאד במרק כזה.

    • שירי הגיב:

      בהתחלה צורבים את הבצלים בלי שמן? הם לא ישרפו תוך שניה?

      • אורי שביט הגיב:

        אפשר עם ואפשר בלי. אני נותנת להם להיצרב ככה כמה דקות ואפשר לכסות שהאדים יישארו בפנים. הבצלים מגירים הרבה נוזלים וגם אפשר להוסיף טיפונת ציר או מים.

השאר תגובה

    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2021 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט