הכי חורף שיש: מרק בצל ועדשים עם קרוטונים ביתיים

8 תגובות לפוסט

  1. אור הגיב:

    הי, ניראה יאמי ומזין. תודה! רק שאלונית,
    הבצלים חצויים ופרוסים …כלומר רק לחתוך לחצי או ממש לפרוס?

  2. יעל הגיב:

    לא הבנתי משהו…מוסיפים לסיר את היין ואז מחכים שכולו יתאדה? אז בשביל מה להוסיף אותו בכלל?

    • אורי שביט הגיב:

      היי יעל, זה אולי נשמע מוזר אבל ככה זה עובד 🙂 הנוזלים מתאדים, חלקם נספגים בבצל והטעם.. הטעם נשאר!! זה טעם משמעותי מאד במרק כזה.

    • שירי הגיב:

      בהתחלה צורבים את הבצלים בלי שמן? הם לא ישרפו תוך שניה?

      • אורי שביט הגיב:

        אפשר עם ואפשר בלי. אני נותנת להם להיצרב ככה כמה דקות ואפשר לכסות שהאדים יישארו בפנים. הבצלים מגירים הרבה נוזלים וגם אפשר להוסיף טיפונת ציר או מים.

        • מורן הגיב:

          המתכון נראה מעולה, אבל חייבת לשאול… כתבת שהגרסא המקורית של מרק הבצל לא הייתה טבעונית- מה שונה לעומת המתכון הנוכחי?
          וסליחה אם השאלה לא במקום…

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |