ארוחה בסיר אחד: מרק כרוב ועדשים כתומות

6 תגובות לפוסט

  1. ירדן הגיב:

    גם אני לא הייתי מוכנה לכמות הגדולה אבל וואלה מתאים לי ? יצא פשוט טעים והתיבול סוף הדרך!!! בקערה האישית הזלפתי גם כמה טיפות לימון טרי… איזה מרק מפנק… תודה!

  2. ברקת הגיב:

    יאיי איך אני אוהבת מרקי כרוב גם טעים וגם מרזה!

    • אורי שביט הגיב:

      נכון?? טעים משהוווו

      • ענבל הגיב:

        הי, נראה נהדר! במקרה שאין עגבניות או מיץ עגבניות, נראה לך שרסק עגבניות יהיה תחליף סביר? או עדיף לחכות ליום עם עגבניות? אם שווה לנסות, אז נניח 100 גרם רסק יתאים?

        • אורי שביט הגיב:

          תודה רבה! אני חוששת שהתוצאה לא תהיה טעימה באותה המידה.. אני מניחה שזה אפשרי, אבל הייתי משתמשת ב 200 גרם על סיר כזה גדול.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות