איך מכינים ציר ירקות קל, מהיר ובחינם ב-4 צעדים פשוטים

4 תגובות לפוסט

  1. סוזי הגיב:

    גם כשמבשלים חומוס, כרובית, תירס, אפונה ירוקה, שעועית לבנה וכל ירק אחר, שימרו על הנוזלים מהבישול. למים של חומוס יש ריח המזכיר עוף, וכן למים של שעועית לבנה למי שאוהב. כמו כן המים האלה טובים לבריאות מערכת העיכול.

  2. התומך בשייף הגיב:

    עלתה שאלה במטבחנו בהקשר של שאריות לציר-
    מה לגבי ריסוסים שמצטברים בקליפות?
    תודה

    • אורי שביט הגיב:

      היי, אני מאד משתדלת לקנות אורגני ככה שפחות מוטרדת מזה. וגם מאמינה שכשמרססים הריסוס חודר לצמח וזה לא ממש משנה.. כמובן גם אפשר לשטוף עם חומר חיטוי.

השאר תגובה

    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    ג'ינג'ית - מטבח ישראלי טבעוני
    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2021 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט