חנוכה טעים: לביבות תפוחי אדמה וגזר

6 תגובות לפוסט

  1. תמירה הגיב:

    חיתוך הבצל הפריע מאוד לכל המסה.טעות גדולה!! ביזבוז חומר.

  2. טלי הגיב:

    היי 🙂
    אפשר להחליף את תפוח האדמה בבטטה?
    ואת קמח העדשים בקמח רגיל?

    • אורי הגיב:

      נשמע לי שזה ייצא טעים לא פחות 🙂 רק תיזהרי לא לחרוך, הבטטה עדינה יותר ומתבשלת מהר יותר מתפוחי האדמה.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
כנס קולינאריה מן הצומח
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות