חנוכה טעים: לביבות תפוחי אדמה וגזר

6 תגובות לפוסט

  1. תמירה הגיב:

    חיתוך הבצל הפריע מאוד לכל המסה.טעות גדולה!! ביזבוז חומר.

  2. טלי הגיב:

    היי 🙂
    אפשר להחליף את תפוח האדמה בבטטה?
    ואת קמח העדשים בקמח רגיל?

    • אורי הגיב:

      נשמע לי שזה ייצא טעים לא פחות 🙂 רק תיזהרי לא לחרוך, הבטטה עדינה יותר ומתבשלת מהר יותר מתפוחי האדמה.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות