חנוכה טעים: לביבות תפוחי אדמה וגזר

4 תגובות לפוסט

  1. תמירה הגיב:

    חיתוך הבצל הפריע מאוד לכל המסה.טעות גדולה!! ביזבוז חומר.

  2. טלי הגיב:

    היי 🙂
    אפשר להחליף את תפוח האדמה בבטטה?
    ואת קמח העדשים בקמח רגיל?

    • אורי הגיב:

      נשמע לי שזה ייצא טעים לא פחות 🙂 רק תיזהרי לא לחרוך, הבטטה עדינה יותר ומתבשלת מהר יותר מתפוחי האדמה.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות