סדנת בישול עם אורי שביט

סדנת בישול חורפית עם אורי שביט

נובמבר 27, 2017 מאת:

סוגרים את השנה בסדנת חורף מפנקת <3
בלופט מרהיב בליבה הפועם של תל אביב נבלה יחד ערב שכולו אוכל באווירה נעימה ואינטימית, עם שפע חומרי גלם, תבלינים ארומטיים ועשבי תיבול טריים שאביא מהשוק. נכין מנות טעימות ומחממות, נדבר, נשתה יין וכמובן שנהנה יותר 🙂 נטבול לחם טרי בממרחים קרמיים, נכין תבשילים וקציצות ונפרד בסוף הערב עם משהו מתוק.

הסדנה תתקיים ביום שני 25.12.17 בשעה 19:00

צילום תמונה ראשית: רויטל טופיול

קאסה שולוב

חלק קטן מהלופט המרהיב "קאסה שולוב". כאן נהנים יותר

 

קיום הסדנה מותנה במינימום משתתפים
משך הסדנה 3-4 שעות
המקום – "קאסה שולוב", הרצל 97 תל אביב, קומה 2 מצד ימין. בבניין אין מעלית.
חניה ברחובות הסמוכים או בחניונים.

Print Friendly, PDF & Email

תגובה אחת לפוסט

  1. ירון המשתף הגיב:

    אורי שיהיה בהצלחה בסדנה, אני בצד הנכון כמוך , לא להתבייש מלהיות מיעוט שלא אוכלים בשר, מיעוט שהופך לגדול
    קודם כל יש בבשר הורמונים, יש גם חשש שהוא מקולקל , אחת מרשתות השיווק, שלא ידעה שמצלמים , החליפו תאריכי תפוגה, וכן הכנתי לאחרונה סרטוני מחאה!

    השקפת הצמחונים-מסוגלים לאכול תרנגול?:https://youtu.be/qdqakA6bCJ0
    השקפת הצמחונים-תסתכלו לאפרוח בעיניים:https://youtu.be/Wkt6jU6jA_A

    את בטח מכירה את טל גלבוע, מ"קירות שקופים", היא הביאה טלה חי לאחד מסניפי הסופר
    וביקשה שייטחנו אותו, מחלקת הבשר נרתעה מזה וסירבה, זה פסיכולוגי, שהלקוחות ייראו משהו חי, נושם ומחייך
    יחשבו פעמיים , וכן זה לא בריא לאכול, יש גם הורמונים מהזרקות, וחומרים נוספים, מה דעתך, איזה סרטון יותר משכנע?

השאר תגובה

סדנאות בישול עם אורי שביט
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש

זכויות יוצרים © 2017 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות