סדנת בישול חורפית-אביבית עם אורי שביט

3 תגובות לפוסט

  1. ירון המשתף הגיב:

    אורי שיהיה בהצלחה בסדנה, אני בצד הנכון כמוך , לא להתבייש מלהיות מיעוט שלא אוכלים בשר, מיעוט שהופך לגדול
    קודם כל יש בבשר הורמונים, יש גם חשש שהוא מקולקל , אחת מרשתות השיווק, שלא ידעה שמצלמים , החליפו תאריכי תפוגה, וכן הכנתי לאחרונה סרטוני מחאה!

    השקפת הצמחונים-מסוגלים לאכול תרנגול?:https://youtu.be/qdqakA6bCJ0
    השקפת הצמחונים-תסתכלו לאפרוח בעיניים:https://youtu.be/Wkt6jU6jA_A

    את בטח מכירה את טל גלבוע, מ"קירות שקופים", היא הביאה טלה חי לאחד מסניפי הסופר
    וביקשה שייטחנו אותו, מחלקת הבשר נרתעה מזה וסירבה, זה פסיכולוגי, שהלקוחות ייראו משהו חי, נושם ומחייך
    יחשבו פעמיים , וכן זה לא בריא לאכול, יש גם הורמונים מהזרקות, וחומרים נוספים, מה דעתך, איזה סרטון יותר משכנע?

  2. ברק אובמה הגיב:

    כמה אנשים ובאיזה גילאים בדרך כלל מגיעים לסדנאות האלו?

    • שרה הורניק הגיב:

      הקבוצה של כ-15 משתתפים או קצת יותר ובגילאים בדרכ מאד מעורבים, כולם מוזמנים 🙂

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות