סביצ'ה אנונה והדרים
רמת קושי
קל
משך הכנה
מהיר
מתאים לחג
ראש השנה וחגי תשרי
ללא גלוטן
מזמן לא נתקלתי בכזאת הברקה – האנונה המתקתקה והחלקלקה מצטרפת באלגנטיות למנה שכולה טעמים חמוצים-חריפים, חגיגה עונתית צבעונית ורעננה.
חומרים ל-4 מנות:
1 אנונה גדולה ורכה, קלופה ומנוקה מגרעינים, חתוכה לקוביות
1 תפוז מופרד ל"פילטים" (תוכן הפלחים בלבד, ללא הציפוי הלבן)
1 כף גדושה כוסברה קצוצה
1/4 כפית שום כתוש
1 בצלצל שאלוט פרוס לפרוסות דקות
1/4 כפית פלפל צ'ילי אדום קצוץ דק
מיץ מקלמנטינה אחת
2 כפות מיץ לימון טרי
3 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
לעיטור:
נבטי כוסברה
- מערבבים את כל החומרים בקערה, מעבירים לצלחות הגשה ומעטרים בנבטי כוסברה.