חזרה לאינדקס מתכונים

שבלולי ארטישוק וזיתים

[סה"כ: 0 ממוצע: 0 ]

רמת קושי

קל

משך הכנה

עד שעתיים

מתאים לחג

שבועות

עונת הארטישוקים עדיין רחוקה וגם בעונה, מעטים המשוגעים (אני) שמקלפים ארטישוקים טריים ומוציאים להם את הלב. אפשר להשתמש בקפואים ומי שממש רוצה להשקיע – ירכוש ארטישוקים משומרים איכותיים תוצרת ספרד או איטליה (להשיג במעדניות המתמחות). שימו לב – את הלבבות המופשרים לא צריך לבשל! את עלי הפילו לא צריך להבריש אחד אחד ולערום בשכבות! אמרתי שזה מהר וקל, לא?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות