חזרה לאינדקס מתכונים

"טארט טאטן" של תרד טורקי ועגבניות

[סה"כ: 0 ממוצע: 0 ]

רמת קושי

בינוני

משך הכנה

עד שעתיים

מתאים לחג

שבת

המון פעמים ביקשו ממני מתכון לפשטידה טובה ומה לעשות, אני לא אשת פשטידות (מבטיחה להתגבר על זה מתי שהוא ולהביא מתכונים. מתי שהוא!). כדי לא לאכזב ניסיתי לחשוב על מאפה שכן יבוא לי טוב, וזה מה שיצא. הכנתי אותו בכלים אישיים של טארטלטים (תבנית פאי קטנה) אבל בהחלט אפשר להכין אותו בתבנית פאי גדולה או אפילו במחבת ברזל שיכולה להיכנס לתנור.

למנות אישיות בצק הפילו יהיה נהדר, לטארט אחד גדול כדאי להשתמש בבצק עלים (על בסיס שמן הוא מוצלח בהרבה ממרגרינה), שקל יותר לחתוך לצורך ההגשה (הפילו פשוט נשבר ומתפורר). מצד שני, הוא ידרוש אפייה ממושכת יותר (כ-30 דקות). לשיקולכם.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות