חזרה לאינדקס מתכונים

pot au feu – ירקות מוקפצים על קרם בטטה במעטה בצק עלים

של יוסי שטרית, קיטשן מרקט
[סה"כ: 0 ממוצע: 0 ]

רמת קושי

בינוני

משך הכנה

עד שעתיים

מתאים לחג

ראש השנה וחגי תשרי

מתאים לחג

שבת

מנת רושם מרהיבה וקלה להכנה. אפשר לשחק עם מגוון הירקות, להכין במחבת גדולה אחת ולהגיש למרכז השולחן. אני ממליצה לחפש בבורקסיות טובות כמו "פנסו" או "מאפה לאון" בצק עלים צמחי על בסיס שמן, ולא להשתמש בבצק המרגרינה התעשייתי.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות