חזרה לאינדקס מתכונים

"ריזוטו" גריסים לימוני עם אפונה, כרישה ויין לבן

[סה"כ: 4 ממוצע: 2.3 ]

רמת קושי

בינוני

משך הכנה

עד שעתיים

מתאים לחג

פסח

ללא גלוטן

אמרתי בעבר ואומר זאת שוב – גריסים הם חומר גלם מופלא, שסתם יצא לו שם של דייסה אפורה ומשעממת. יש לו מרקם עמילני נפלא ודביק אך ליבו הקשיח משאיר את הגרגירים מופרדים גם אחרי בישול ממושך.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |