חזרה לאינדקס מתכונים
קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש

[סה"כ: 0 ממוצע: 0 ]

רמת קושי

קל

משך הכנה

עד שעתיים

מתכון נוסף שהכנתי בתכנית "המטבחון של קובי", הפעם עם אורחת מקסימה בשם דפני ליף, שהפכה לאחרונה לטבעונית. דפני התמודדה עם פחדי המטבח שלה בהצלחה והתוצאה היתה פשוט טעימה ונהדרת. שימו לב – כדי לא לייבש את הקציצות כדאי לאחסן אותן בכלי סגור מיד לאחר ההכנה, בעודן חמות. אם לא אוכלים אותן מיד – אפשר בהחלט להקפיא, לפני או אחרי הטיגון או האפייה.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |