חזרה לאינדקס מתכונים
לביבות תירס

לביבות תירס ברוטב צ'ילי ובוטנים

[סה"כ: 0 ממוצע: 0 ]

רמת קושי

קל

משך הכנה

עד שעתיים

היפה הוא, שאת הלביבות האלה אפשר להכין גם מגזר, זוקיני או תפוחי אדמה, חתוכים לז'וליינים דקיקים (רצוי בעזרת קולפן מיוחד) או אפילו משעועית ירוקה טריה, חתוכה לטבעות דקות. לקבלת לביבות פריכות חשוב להקפיד על בלילה דלילה למדי, הרבה שמן ואש גבוהה. כן, הלביבות האלה מטוגנות – ככל שהשמן עמוק יותר הן סופחות פחות שמן וחוץ מזה, ככה בדיוק מכינים אותן בתאילנד. מי אני שאתווכח (רק אל תספרו לעדי שהוספתי כוסברה לבלילה! זה ממש לא נהוג והאמת, ממש לא הכרחי).

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות