חזרה לאינדקס מתכונים
לביבות תירס

לביבות תירס ברוטב צ'ילי ובוטנים

[סה"כ: 0 ממוצע: 0 ]

רמת קושי

קל

משך הכנה

עד שעתיים

היפה הוא, שאת הלביבות האלה אפשר להכין גם מגזר, זוקיני או תפוחי אדמה, חתוכים לז'וליינים דקיקים (רצוי בעזרת קולפן מיוחד) או אפילו משעועית ירוקה טריה, חתוכה לטבעות דקות. לקבלת לביבות פריכות חשוב להקפיד על בלילה דלילה למדי, הרבה שמן ואש גבוהה. כן, הלביבות האלה מטוגנות – ככל שהשמן עמוק יותר הן סופחות פחות שמן וחוץ מזה, ככה בדיוק מכינים אותן בתאילנד. מי אני שאתווכח (רק אל תספרו לעדי שהוספתי כוסברה לבלילה! זה ממש לא נהוג והאמת, ממש לא הכרחי).

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |