חזרה לאינדקס מתכונים
מרק טבעוני עם אפונה צהובה

מרק אפונה צהובה ובטטה

[סה"כ: 2 ממוצע: 3.5 ]

רמת קושי

קל

משך הכנה

עד שעתיים

ללא גלוטן

למה דווקא אפונה צהובה? כי היא כל כך טעימה. כי הטעם שלה עדין ולא שתלטן כמו של אחותה הירוקה (שגם אותה אני מחבבת, כן?). כי לא חייבים להשרות אותה ולכן אפשר להשתמש בה באופן ספונטני. כי היא מתבשלת ממש מהר (30-40 דקות) ואחרי הבישול יש לה את המרקם הכי רך, קרמי ומתמסר.
לא חייבים לטחון את המרק, אבל לדעתי המרקם הקרמי הזה כל כך מפנק שזה מומלץ גם למי שבדרך כלל לא חובב מרקי גרבר. המרק הזה מאד אוהב חמיצות, לכן הכי כיף להגיש אותו עם מעט מיץ לימון טרי וחופן צלפים. מי שפחות בקטע יכול להוסיף קרוטונים או לחילופין קוביות טופו צרובות.

2 תגובות לפוסט

  1. שגית הגיב:

    כמה פשוט ככה טעים ! הכנתי בלי תוספת טופו. מעולה

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות