הנאות פשוטות

8 תגובות לפוסט

  1. מיה הגיב:

    התבשיל נראה מעולה!

  2. מיה הגיב:

    במה אפשר להחליף את הסילאן?

    • אורי הגיב:

      היי מיה, אני מניחה שמייפל או סירופ אגבה יעשו את העבודה, אבל לא ניסיתי.. המתיקות חיונית, אבל אם את ממש רוצה להפחית שימי מעט יותר קינמון וכף או שתיים סוכר חום. מאמינה שעדיין יהיה טעים 😆

      • מיה הגיב:

        תודה רבה, אני בדרך למטבח :-)…

      • מרב הגיב:

        את הדלעת ערמונים אני מבשלת כ-15 דקות בסיר ואז ניתן לפרסן ממש בקלות ולשגר לתנור ב: 180-200 מעלות.
        כך למדני רפאל הירקן.
        בעייני הן הכי מהממות עם זילוף של מעט שמן זית, מלח גס ופלפל שחור (וכשאני חשה הרפתקנית, מוסיפה מעט צ'ילי גרוס). או בקיצור: בגרסת האנטי פסטי (ומן הסתם הן מוצלחות אף עם שאר ירקות).

        חוצמזה, בן זוגי ואנוכי עברנו לאחרונה לתזונה טבעונית, לאחר שנות צמחונות, ואני נעזרת רבות בבלוג שלך בחבלי המעבר שעוברים עלינו (לא קל, בינתיים, אך חיוני ומהותי), אז רוב תודות. הוא מספק תמיכה מתכונית, רעיונית ומורלית 😉

  3. אילנה הגיב:

    כמה פשוט ככה משולם! שדרגתי עם עלי מנגולד ופלפל רמירו,
    והחלפתי את הפטרוזיליה בכוסברה, ויצא אחד התבשילים המשובחים.
    תודה!

  4. יעל הגיב:

    במקום הסילאן והפלפל החריף שמתי לימון כבוש. יצא משובח.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות