ניוקי עם תרד ואספרגוס

6 תגובות לפוסט

  1. עדי הגיב:

    הכנתי רק את הניוקי, כי לא היו לי את המרכיבים לרוטב.
    יצא נהדר!! רך, טעים, פשוט, לא כבד כמו ניוקי קנוי.
    פשוט מעדן! 😆

    • מיכל הגיב:

      הי אורי,
      האם יצא לך להקפיא את הניוקי (ללא רוטב, כמובן)?
      אשמח להכין כמות גדולה ולהקפיא, אם זה אפשרי.
      תודה!
      מיכל

  2. שלי הגיב:

    הי אורי,
    נראה מצוין… האם את חושבת שאפשר להכין יום-יומיים לפני, רק את הבצק, לשים במקרר וכשרוצים להוציא ולהכין אז להכניס למים רותחים?
    או לשים במקרר אחרי שזה עבר תהליך בישול של המים , לאחר שזה צף והכל??…
    תודה.

    • אורי הגיב:

      אני חוששת שהכנה של הבצק מראש תייבש אותו.. הייתי מבשלת, "עוטפת" בשמן זית ובכלי סגור במקרר. ואז לרוטב.

  3. יעל הגיב:

    גם לי יצא בצק דביק והניוקי יצאו כבדים ולא טעימים. לדעתי, אין להשתמש בתפוחי אדמה אדומים אלא בלבנים, וצריך לגרר על מגרדת דקה ולא גסה.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות