ניוקי עם תרד ואספרגוס

6 תגובות לפוסט

  1. עדי הגיב:

    הכנתי רק את הניוקי, כי לא היו לי את המרכיבים לרוטב.
    יצא נהדר!! רך, טעים, פשוט, לא כבד כמו ניוקי קנוי.
    פשוט מעדן! 😆

    • מיכל הגיב:

      הי אורי,
      האם יצא לך להקפיא את הניוקי (ללא רוטב, כמובן)?
      אשמח להכין כמות גדולה ולהקפיא, אם זה אפשרי.
      תודה!
      מיכל

  2. שלי הגיב:

    הי אורי,
    נראה מצוין… האם את חושבת שאפשר להכין יום-יומיים לפני, רק את הבצק, לשים במקרר וכשרוצים להוציא ולהכין אז להכניס למים רותחים?
    או לשים במקרר אחרי שזה עבר תהליך בישול של המים , לאחר שזה צף והכל??…
    תודה.

    • אורי הגיב:

      אני חוששת שהכנה של הבצק מראש תייבש אותו.. הייתי מבשלת, "עוטפת" בשמן זית ובכלי סגור במקרר. ואז לרוטב.

  3. יעל הגיב:

    גם לי יצא בצק דביק והניוקי יצאו כבדים ולא טעימים. לדעתי, אין להשתמש בתפוחי אדמה אדומים אלא בלבנים, וצריך לגרר על מגרדת דקה ולא גסה.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות