בצלים ממולאים ברוטב חמוץ-מתוק

6 תגובות לפוסט

  1. יעל הגיב:

    מה הכוונה בלחרוץ את הבצלים? ❓

    • אורי הגיב:

      לחתוך אותם לאורך חריץ עמוק, כך שאחרי הבישול אפשר יהיה להפריד לגלדים ולמלא כל אחד בנפרד.

  2. נעם הגיב:

    נראה נהדר! אפשר מים במקום הציר ירקות או אבקת המרק?

  3. אפרת הגיב:

    הכנתי את הבצלים הללו לפסח 2019 והם יצאו נהדרים ממש. הסיר לוקק

השאר תגובה

    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    המטבח הטבעוני שלי
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט