בצלים ממולאים ברוטב חמוץ-מתוק

6 תגובות לפוסט

  1. יעל הגיב:

    מה הכוונה בלחרוץ את הבצלים? ❓

    • אורי הגיב:

      לחתוך אותם לאורך חריץ עמוק, כך שאחרי הבישול אפשר יהיה להפריד לגלדים ולמלא כל אחד בנפרד.

  2. נעם הגיב:

    נראה נהדר! אפשר מים במקום הציר ירקות או אבקת המרק?

  3. אפרת הגיב:

    הכנתי את הבצלים הללו לפסח 2019 והם יצאו נהדרים ממש. הסיר לוקק

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
כנס קולינאריה מן הצומח
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות